Droomhuis gevonden?

Notariskantoor Dijkhuis Koeman helpt u graag bij het afhandelen van de eigendomsoverdracht van onroerendgoed en coacht u vakkundig door een wirwar van juridische regels die uw pad voorafgaande aan de overdracht zullen kruizen. Zodra de koopovereenkomst door u, bij de makelaar is ondertekend, neemt onze deskundige uit het team van Notariskantoor Dijkhuis Koeman u al het werk snel en vakkundig uit handen zodat u verzkerd bent van een soepele afwikkeling.
De financiering

Ook voor de financiering van uw woning staat centraal bij de overdracht van de woning. Met een uitgebreid netwerk bij zowel banken als tussenpersonen is Notaris Dijkhuis Koeman het notariskantoor voor de afwikkeling van het juridische traject van de financiering en het adviseren en verzorgen van de Hypotheekakte.

Prijzen voor onze dienstverenlening
Mede dankzij onze concurrerende prijzen en uitmuntende kwaliteit zijn wij een begrip in de Zaanstreek en omstreken geworden.

Informatie

Voor informatie en al uw notariële vragen kunt u vrijblijvend vooraf contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken op: 075-6125520 of via ons contactformulier.

Veiling

Slider Image