Vacature Notarieel Medewerker

Notariskantoor Dijkhuis Koeman zoekt een allround notarieel medewerker voor een fulltime of bijna fulltime dienstverband.
Bij gebleken geschiktheid is het de bedoeling om in vaste dienst te worden aangenomen.

De werkzaamheden zullen bestaan uit alle op een notariskantoor voorkomende ondersteunende werkzaamheden, zoals het opstarten van dossiers, het per telefoon en per mail corresponderen met zowel de cliënten van het kantoor als met banken en bemiddelaars, maar ook het voorbereiden van akten.

Wij bieden de mogelijkheid om te komen werken op een informeel kantoor voor de leukste notaris in de weide omtrek van Zaanstad, samen met zijn team van ongeveer 10 medewerkers. Alle onderdelen van het notariaat komen bij ons voor. Een echt allround kantoor dus.

Wij vragen:

  • goede beheersing van het Nederlands (in woord en in schrift)
  • collegialiteit
  • ervaring met Word
  • motivatie

Ervaring in het notariaat is een voordeel.
Wij werken met de software van Dirict (Notarisdossier).

Ons kantoor in Koog aan de Zaan is prima te bereiken met de auto (gratis parkeren) en ligt op 10 minuten loopafstand van het NS station Zaanse Schans.

Lijkt het je wat? Aarzel niet een stuur een motivatie met CV naar Stuur een e-mail Of bel voor meer informatie met notaris Dijkhuis op 075-6125520.

 

Vacature kandidaat-notaris familierecht en/of ondernemingsrecht

Notariskantoor Dijkhuis Koeman in Koog aan de Zaan is per direct op zoek naar een kandidaat-notaris familierecht en/of ondernemingsrecht voor fulltime of parttime.

  • Waarnemingsbevoegdheid is een pré, maar niet noodzakelijk.
  • Ook als je binnenkort gaat afstuderen ben je van harte welkom.

Lijkt het je wat om te werken op een informeel allround notariskantoor, goed bereikbaar per ov en per auto met voldoende gratis parkeergelegenheid?

Reageer dan door te solliciteren Stuur een e-mail